vineri, 21 septembrie 2012

Comunicat (21 septembrie 2012)



În urma mutării de la meciul cu Pandurii, la balconul de la Peluza A(Nord), vrem să subliniem că de acum înainte grupul nostru acolo va sta la fiecare meci de acasă, compromisul ce a fost făcut la meciul cu Steaua s-a făcut din cauză că am fost anunţaţi cu câteva ore înainte de „imposibilitatea” de a sta la acel meci la balcon. De acum înainte vom avea grijă ca acest lucru să nu se mai întâmple, chiar incluzând și ideea că dacă nu vom găsi înţelegere de a ni se permite accesul la locul nostru cu steagul de gard, și materiale atunci vom rămâne în afara stadionului.

Ne dorim o peluză cât mai bună în Iași însă dacă în loc de înţelegere, ni se vor pune în continuare piedici, dacă conducerea nu -și dorește încurajarea echipei de la peluză, noi nu găsim nici un motiv pentru a face alte compromisuri doar pentru a arăta altora că noi ne dorim cu orice preţ acest lucru. De azi înainte vom răspunde doar de acţiunile noastre ca grup, nu altfel : nici ca peluză, nici ca făcând parte dintr-un întreg al suporterilor ieșeni. Recunoaștem că nu suntem principalul factor cu care se identifică în acest moment Peluza Nord, din acest motiv am făcut pasul în spate.

Să ne auzim de bine, cei ce vreţi să vă alăturaţi nouă ne găsiţi în Peluza Nord la balcon(sector D)

Băieţii Veseli Iași (21 septembrie 2012)

22 de comentarii:

Anonim spunea...

Eu nu inteleg de ce nu o lasati balta,dupa ce ca sunteti vai de capu vostru si nu sunteti in stare sa faceti o treaba cu totii acolo voi suferiti si veniti cu impresii de 2 lei..vreti sa fie numai grupul vostru si nu acceptati sa faceti parte dintr-un grup mare, unit..si asa sunteti putini..penibil..nu aveti decat o deplasare la activ pana acum in liga 1..ce grup "ultras" sunteti voi?

Anonim spunea...

u cred ca e o decizie buna, nu pentru peluza pentru grup. Am fost si eu candva in peluza sud si acolo era altceva iti facea placere sa canti, poate puteti sa recreati atmosfera aia, doar asta cred ca v-ar face sa cresteti in momentul asta

Cat despre frustrati dintr-astia, nu-i bagati in seama, lume e multa si e proasta..
Asa e in lumea RomanianUltras cel ce scrie e cel mai tare, si improasca cu noroi in fiecare

Anonim spunea...

ce spuneti voi de deplasari? :)) astia nici acasa nu vin..si daca vin stau impartiti in 14 ! halal..

Anonim spunea...

Referitor la meciul cu steaua...chiar a fost de rasul lumii o mana de oameni, dc nu vine lumea sa cante alaturi de voi?Prea multi copii de 15-16 ani impresii etc.Adunativa faceti "recrutari", organizativa oleaca si poate ne vom vedea, pana nu vad o medie de cel putin 50 in deplasari si macar 150-200 acasa nu calc in Peluza.Prefer la B sau A stand mancand seminte decat sa ragusesc pt ce? Echipa e slaba iar galeria ncii nu se aude.

Anonim spunea...

pai cum sa se auda cand baietii veseli dau tonul si dupa se opresc, unii vin si stau pe telefoane,altii vorbesc la telefon..asa e aici, e doar moda nu e ceva din suflet ! nicio deplasare la activ inafara de cea platita de club de pe national arena..vai de pula mea:)) le e frica sa nu piarda steagul iar de aia nu ies in lume !

Anonim spunea...

La cat de multi sunt le fura si chilotii de pe ei, nu numai steagul :))

sudGL spunea...

Suntem cu ochii pe voi pizdelor, dispare si "baietii veseli" in curand de pe gard sa va iasa impresiile din cap !

Anonim spunea...

bine bun bravo acum duceti-va la teme puchinilor ca maine aveti scoala sudu lui kaka

Anonim spunea...

Furati-le ma totul ca is satul de copii care se joaca de'a "Ultrasii" :))

Anonim spunea...

D-aia nu o sa aveti o peluza frumoasa niciodata la Iasi..am fost un meci la voi si va mancati unii pe altii, unii membri de la voi vin si atat,nu canta ,nu ridica un steag,dupa ce ca sunteti o mana de oameni mai stati si rasfirati..pacat, suferiti prea mult si asta va afecteaza si ma refer aici strict la gruparea voastra, sunteti mult prea pretentiosi si vreti sa apareti numai voi in peisaj..probabil de aia v-ati si facut ditamai bannerul..ca sa ocupe tot gardul ! Toate cele bune ..:) !

Batranu` spunea...

Pizdele Vesele suferinde.... si toti care comentati pe aici... Iasul nu are galerie (ce e acolo nu e galerie)pentru ca nu are nici echipa... acsm pula-n cur nu e echipa... cel putin nu a Iasului. singura echipa recunoscuta in Iasi e POLITEHNICA! dar lasand asta la o parte... Pizdele vesele nici cand erau pe la Sud nu cantau... mimau putin la inceput si apoi liniste.. doar 1-2 din tot grupul. inafara de 2-3.. nici unul nu stie ce e fenomenul.. dar e la moda... Sa nu mai zicem ca la inceput majoritatea se bateau cu pumnul in piept ca nu sunstin noua echipa iar inainte de inceperea sezonului au fost primii la club la discutii...oare cata transparenta si independenta exista?

Băieții Veseli Iași spunea...

Peluza frumoasa poate n-o sa fie la Iasi, dar nu neaparat din cauza noastra, noi scoatem ce putem din ceea ce avem in jurul nostru si ce suntem.

Cat despre toti frustratii astia, cativa din Iasi chiar, sa faca ei mai mult,daca pot!

N-am facut acele deplasari, ultimele, pentru ca da grupul nostru in acest moment are probleme. Dar ne vom reveni.

Numai bine, spor la scris ca pe stadion mai greu

stef spunea...

corect dani,perfecta dreptate..dar ar putea fi daca toti ar lasa orgoliile deoparte, voi nu vreti sa va asociati cu restul,vreti sa fiti numai voi vazuti..cum sa avem ceva frumos daca nu vreti colaborare ? pai in liga a 2-a a fost frumos si acasa eram un grup mic dar unit..acum de ce s-a dus de rapa totul ? de la 300 de oameni cu Otelul prima etapa la 10 insi cu Astra acasa ?

Anonim spunea...

Or sa fie si mai putini eu unul nu mai calc in peluza pana nu se rezolva problemele astea...prea multe aere de ULTRAS, prefer acasa sa ma uit la meci sau chiar deloc.

Batranufarapicioare spunea...

Roko, ai grija pe unde mergi:)

Anonim spunea...

Bravo băeți e o decizie bună ! În continuare v-oi încerca să răspund la unele întrebări...Anonim decît vei aștepta să vină 150 de oameni mai bine vei veni tu singur și deja va fi un plus pentru galerie și vei încerca să aduci singur oameni în sector...ce ține de galați băeți e ușor pe net să zici că îl furi da voi încercați să îl furați,și încă una nu e frumos să faci ctrl+C:cum oare pizdeleâ din speia și galați pot fi frați,eu știu că voi sunteți pizde dar nu Iaș!Succes fraților eu sunt sigur că linia neagră se va sfîrși.

Anonim spunea...

Ne vedem in Peluza....

Anonim spunea...

nu mai are nimeni aceeasi dorinta ca la inceput ! nu iti mai vine sa canti, sa fluturi steagul, sa fii alaturi de echipa si sa-ti sustii orasul, dar asta nu inseamna ca trebuie sa te opresti sau sa iei ,,o pauza,,. Nu este vorba despre impresii sau aere de ultras, dar daca ati fi dat dovada ca vreti sa faceti ceva cu adevarat sunt sigur ca nu era nici o problema in ceea ce priveste asocierea.Asa ca singurii care sufera sunt cei ce nu vin la stadion sau stau lejer pe la tribuna.Vreti sa fie bine,sa nu fie ,,boschetareala,, veniti cu idei, dar sa fie bune ! In peluza ne auzim.

Anonim spunea...

Idei au fost,dar se pare ca vreti sa fiti doar voi!Se vede ca nu suportati alte brigazi langa voi iar cat timp o sa continue situatia asta,va dainui linistea in Copou..

Anonim spunea...

ce idei ? eu nu stiu de nimic concret. Depinde din ce punct de vedere privesti tu, eu insa imi doresc de mult asta, sa fie liniste si intelegere in Copou ! Si o sa fie !

Anonim spunea...

Eu am o idee...de a se intalni Liderii gruparilor sa se vorbeasca intre ei sa ajunga la o intelegere sa adune tineri si batrani, nu conteaza,sa se lipeasca fluturase din alea gen"Vino si tu alturi de noie"...etc pe stalpi, copaci prin autobuze cum a mai fost cundva si sa cheme oameni in peluza...iar biletele pt cei ce vor in peluza ...sa fie ori cu 50% mai ieftine ori sa se distribuie strict celor care vin in galerie dar fara bisnitza cum am mai vazut...vi se da un numar de bilete, ma refer la cei din galerie...va luati pt voi care va stiti iar restu indiferent ca vin sa cante sau sa stea, le vindeti. Am vazut eu cu ochii mei si chiar ma intrebase unu daca vreau bilete cu toate ca lam vazut cum luase de la cineva...nu zic numele...apoi cauta sa vanda bilete la peluza.

Anonim spunea...

Idei concrete,adica sa ne ajutam unii pe altii si daca suntem mai uniti,atunci va creste si peluza!Se stie ca sunt niste scursuri care alunga oamenii din peluza dar sa ne intelegem macar cei ce vrem sa facem ceva..

Copyright @ 2009 BAIETII VESELI IASI. Toate drepturile rezervate.