duminică, 27 noiembrie 2011

Campania "De la anul, îmi susţin echipa"

Cu cele întâmplate în ultima vreme şi pe acest drum pe care merge în ultimii ani fotbalul românesc, ştim singurul sentiment e de înstrăinare. Nu e cum ne dorim, asta e clar pentru toată lumea, dar mai e un lucru care e la fel de clar, cel puţin pentru noi, noi ne-am născut(ca grup) pentru a susţine, încuraja şi proteja imaginea Politehnicii Iaşi. Au fost momente în care nu am reuşit, e adevărat. Dar mereu am fost şi vom fi acolo, cu datoria de a încerca. Singuri însă nu vom putea niciodată, împreună poate putem.
Ăsta e scopul campaniei noastre, de a aduce lumea la stadion, în peluză. Putem împreună să ridicăm nivelul, fiecare voce contează, fiecare fular împărtăşeşte o idee, fiecare steag ridicat arată că ştim să luptăm, în fiecare deplasare ne urmăm pasiunea, iar asta ne face să credem.
Cei care doresc să ajute, să participe, afişele sunt mai jos, se pot scoate la pim, la orice dimensiune, cea aleasă de noi e o foaie A5. La pim, o foaie A4(autocolant) e 8mii vechi, pe care încap 2 A5.

Descarcă afişe : http://www.fisierelemele.ro/rd4qfsbcw1as.html (copiati-l in explorer)





10 comentarii:

Andrei-Cristian spunea...

Felicitari !

SustinEchipa spunea...

Oricine poate face asta!! Scoateti afisele la pim si lipitile in autobuzul/tramvaiul cu care va deplasari in fiecare dimineata.

Anonim spunea...

Ce echipa ? Un hibrid ?:))

Eul-liric spunea...

Gata, mai lasati-ne, dava-n morti vostri! Mamica ta e hibrid!!!!

Anonim spunea...

hibrid, echipa fara identitate. Voi asta numiti echipa orasului? asta sa reprezinte orasul?

Mircea Nebunu' spunea...

trag muie la toti care dezlipesc afisele din oras!

Anonim spunea...

Chiar putina demnitate in voi nu aveti ?Daca tot faceti campanii pentru sustinerea hibridului macar publicati dracului stema corecta pe abtibilduri http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-snc4/275496_100003016618754_231587067_n.jpg

Aenoenienanonim spunea...

Sa fie clar! S-au pus aceste steme vechi, pentru a va aduce aminte de echipa.. si ca poate va treziti si voi, sa luptam impreuna pentru ea!

Anonim spunea...

sunteti sclavii lui nechita?futuvan gura cumarletele vostru cu tot habar naveti ce e aia politehnica iasi!sclavilor!

Anonim spunea...

nu mai merge pagina aia. puneti va rog pe blog o pagina cu afisele. multumesc

Copyright @ 2009 BAIETII VESELI IASI. Toate drepturile rezervate.