joi, 5 noiembrie 2015

Proteste Noiembrie 2015


Societatea românească a fost des pusă la încercare de diverse personaje cu interese meschine care s-au gândit doar la binele de sine și nu la binele poporului. Stadionul a fost și va rămâne mereu o zonă de exprimare liberă, nu doar a ultrașilor. Grupul Băieții Veseli Iași vrea să dea un răspuns aberațiilor care circulă pe internet, cum că "băieții de galerie" ar fi un pericol social format din instigatori și invită pe oricine își dorește să se alăture cauzei comune: O Românie Liberă ! 

La meciul Politehnica Iași - Pandurii Tg. Jiu, de Vineri, ora 18:00, punem la dispoziție 200 de bilete gratuite pentru doritori. După desfășurarea partidei, pornim spre Piața Unirii, să ne alăturăm celorlalți manifestanți. 

Pentru mai multe informații contactați pagina de facebook 
https://www.facebook.com/BaietiiVeseliIasiRomania/

duminică, 18 august 2013

La multi ani Oastea Fiară!

Urăm un sincer la mulţi ani şi transmitem toate gandurile noastre bune fraţilor noştri din gruparea Oastea Fiară, cu ocazia implinirii a 17 ani de existenţă. Noi vă vom fi mereu alături!
Zimbru Chişinău si Iaşi pentru totdeauna frati!

sâmbătă, 11 mai 2013

Despre abuzuri


Înaintea meciului dintre Politehnica Iași și Astra Giurgiu, din 9 mai a.c., membrilor grupului Băieții Veseli, nu li s-a permis accesul pe stadionul “Emil Alexandrescu” cu 2 mesaje ( “Libertate de exprimare/ Doar în deplasare” și “9 mai 1877 - o zi de glorie/ 9 mai 1945 - o pată neagră în istorie”).

Observatorii partidei, domnii Florin Hîncu și Alexandru Popescu, au catalogat cele doua mesaje ca fiind “fasciste”. Le amintim pe această cale, acestor iluminați judecători, că la articolul 30 din Constituția României, se precizează următoarele: (1) Libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credinţelor şi libertatea creaţiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public, sunt inviolabile.

(2) Cenzura de orice fel este interzisă.

În ultimul timp LIBERTATEA DE EXPRIMARE, un drept fundamental, a devenit un lux pe stadioanele din România. În acest retur de campionat, ne-au fost interzise mai mult de 10 mesaje din motive aberante. Într-un stat democratic și într-o societate normală, personaje care iubesc cenzura și comit abuzuri, ca acești observatori, ar fi fost dați afară a doua zi.



marți, 16 aprilie 2013

15 aprilie, acasă cu Viitorul Constanța(etapa a26a)



Vom adăuga și alte poze, după care vom detalia și situația care ne-a determinat să facem acest protest, care probabil va continua.

7aprilie, deplasare la Steaua(etapa a25a)




luni, 25 martie 2013

MARȘ UNIONIST LA IAȘI

Duminică, 24 martie am sărbătorit 95 de ani de la unirea ROMÂNIEI cu BASARABIA printr-un marș, prin care am vrut să amintim tuturor ieșenilor și românilor acest eveniment, și mai ales să încurajăm oamenii să nu-și piardă speranța, chiar dacă timpurile actuale ne îndreaptă în această direcție, noi am fost învățați de strămoșii noștri să nu renunțăm, căci ceea în ce credem și pentru ce luptăm e ceea ce vom realiza într-un final.
SALUTĂRI ROMÂNILOR DE PESTE PRUT, GARDA SUS!







Copyright @ 2009 BAIETII VESELI IASI. Toate drepturile rezervate.